Rygmarvsskade genoptræning i Aalborg

Rygmarvsskade genoptræning for inkomplet rygmarvsskade

Hos NeuroRehab er vi specialiseret i rygmarvsskade genoptræning for inkomplet rygmarvsskade i vores klinik i Aalborg. Ved en inkomplet rygmarvsskade er skaden ikke så omfattende, at den går helt på tværs af rygmarven. I disse tilfælde er der bevaret forbindelse til den nederste del af rygmarven, og der vil være delvist bevaret muskelfunktion og/eller delvist bevaret følesans nedenfor læsionsområdet.

Ligger skaden så kun benene er påvirkede, kaldes det paraplegi.
Ligger skaden så højt oppe at både arme og ben er påvirkede, kaldes det tetraplegi.
En rygmarvsskade kan ikke helbredes, men mange af følgevirkningerne kan blive behandlet eller lindret på forskellig vis.

Den motoriske funktion trænes via kondition og styrketræning, balancetræning og gangtræning. Spasticitet kan behandles/dæmpes med elstimulation.

1,5 år efter min rygmarvsskade følte jeg min fysiske fremgang var stagneret og jeg var afhængig af en krykkestok når jeg skulle gå. Efter 10 behandlinger hos NeuroRehab er min balance markant forbedret og jeg er nu helt uafhængig af hjælpemidler når jeg går. Jeg anbefaler helt klart NeuroRehab.

Morten S, klient hos NeuroRehab

Kontakt os for genoptræning

Hvis du har behov for yderligere information om genoptræning efter en rygmarvsskade eller andre behandlingsformer vi tilbyder i vores klinik i Aalborg, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 99 60 11 eller mail kontakt@neuro-rehab.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage på din spørgsmål.