Elterapi

Refleksbaseret elektroterapi

Refleksbaseret elektroterapi er en form for elterapi, som vil støtte patienten til at starte gangtræning tidligere i processen, og opnå en hurtigere automatisering af gangen. Incedo hjælper med at få det lammede ben med frem, når man går. Det er ofte svært, idet benet føles tungt og ofte hænger lidt i underlaget.

Incedo øger effekten af gangtræningen med markant forskel på udbyttet med Incedo i forhold til normal gangtræning uden strøm.

Om Incedo

Incedo er refleksbaseret elektroterapi til gangtræning og behandling af svingfasen i den akutte fase fra Nordic NeuroSTIM. Incedo stimulerer via elektrode under fodsålen, der fremkalder den naturlige afværgerefleks, og trigger patienten til at løfte benet og tage et skridt. Udstyret består af en kontrolenhed samt sål og elektrode.

Incedo bruges som træningshjælpemiddel ved konventionel gangtræning, i gangbarre og på løbebånd med eller uden vægtaflastning. Målgruppen er patienter med neurologiske skader f.eks. apopleksi med parese i UE, – nedsat styrke og funktion i benet. For mange patienter er det primære mål sammen med terapeuten, at få muligheden for at kunne bevæge sig frit med eller uden hjælpemiddel.

Kontakt os

Har du behov for yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte os.