Rygmarvsskade genoptræning i Aalborg

Rygmarvsskade genoptræning for inkomplet rygmarvsskade

Hos NeuroRehab er vi specialiserede i rygmarvsskade genoptræning for inkomplette rygmarvsskader i vores klinik i Aalborg. Ved inkomplette rygmarvsskader er skaden ikke så omfattende, at den strækker sig tværs igennem rygmarven. I disse tilfælde er der stadig en forbindelse til den nedre del af rygmarven, og der kan være en delvis bevaret muskelfunktion og/eller delvis bevaret følesans nedenfor skadestedet.

Afhængigt af skadens omfang kan det resultere i paraplegi, hvor kun benene er påvirkede, eller tetraplegi, hvor både arme og ben er berørt. Mens en rygmarvsskade ikke kan helbredes, er der flere måder at behandle eller lindre de følgevirkninger, den medfører.

Genoptræning af den motoriske funktion inkluderer konditionstræning, styrketræning, balancetræning og gangtræning. Spasticitet kan også behandles eller dæmpes ved hjælp af elektrisk stimulation.

1,5 år efter min rygmarvsskade følte jeg min fysiske fremgang var stagneret og jeg var afhængig af en krykkestok når jeg skulle gå. Efter 10 behandlinger hos NeuroRehab er min balance markant forbedret og jeg er nu helt uafhængig af hjælpemidler når jeg går. Jeg anbefaler helt klart NeuroRehab.

Morten S, klient hos NeuroRehab

Kontakt os for genoptræning

Hvis du har behov for yderligere information om genoptræning efter en rygmarvsskade eller andre behandlingsformer vi tilbyder i vores klinik i Aalborg, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 99 60 11 eller mail kontakt@neuro-rehab.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage på din spørgsmål.